Events

Events Leeuwarden Studiestad
15 jan
10.000 euro winnen om een korte film te maken

De Filmkick competitie van het Noordelijk Film Festival is weer geopend voor inzendingen. Filmmakers kunnen tot en met 12 maart hun eigen filmplan en script indienen om kans te maken op € 10.000,- prijzengeld. Wie de competitie wint, realiseert met dat prijzengeld nog dit jaar zijn of haar korte film en ziet deze vervolgens in wereldpremière gaan op het aankomende Noordelijk Film Festival van 11 t/m 15 november 2020 in Leeuwarden.

Cultuur
28 jan
Najib Amhali: Waar was ik?

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali. 'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. 'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf

Cultuur
31 jan
Do – Mijn kleine huis

De keuze om in haar moerstaal te zingen en dicht bij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. In het nieuwe theaterseizoen geven DO en haar muzikanten wederom een volledig akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire.

Uitgaan
01 feb
Henkie T X Club RED

� INFO � Datum: 01 februari 2020 Tijd: 00:00 tot 05:00 (deuren sluiten om 03:00) Locatie: Club Red, Ruiterskwartier 91, 8911BR Leeuwarden Policy: 18+ zorg voor een geldig legitimatiebewijs. Tickets: www.red-room.nl/tickets

Uitgaan
01 feb
Jollove

Tijd voor African Beats! Jollove is terug in Leeuwarden en komt naar Neushoorn. Tijdens deze party warmen wij onszelf in de koude februari maand aan de lekkerste Afrikaanse muziek. Dans dus op Afrobeat uit alle windstreken van Afrika en ga met nieuwe energie naar huis!

Uitgaan
02 feb
Man met Snor

Met trots presenteren wij elke eerste zondag van de maand (oktober t/m april) in Leeuwarden onze gratis voorstelling Café Snor in Speciaalbier Café de Markies. Het is naast een heel gezellige en luchtige middag een mooie manier om ons eerst eens te zien voordat je zakelijk met ons in zee gaat.

Uitgaan
1 van 4