Events

Events Leeuwarden Studiestad
10 dec
Winterball

Leg je outfit klaar voor het belangrijkste evnt van het jaar! Stura ITM presenteert trots de datum van dit jaars WINTERBALL! :)

Uitgaan
13 dec
Soundos | Niets te verliezen

Boeken Ik wacht haar in de coulissen op. Afgemat maar dampend van de adrenaline neemt raspaard Soundos haar applaus in ontvangst en loopt zij vervolgens het podium af. Ze is een innig door mij bewonderde collega, ik zie haar als mijn gedroomde opvolger. Als ik een Louis Davids-ring te vergeven hád, had Soundos die al lang gekregen.

Cultuur
18 dec
Noord Nederlands Orkest: Warme kerstgroet van het NNO

Kom in de kerstsfeer met een programma dat past bij sneeuw, knapperend haardvuur en gezelligheid! Pal voor de kerst brengt het NNO een keur aan sfeervolle melodieën, variërend van populaire Christmassongs, via de Sound of Music naar de meest aansprekende klassiekers van Tsjaikovski en Mozart. Dirigent: Arjan Tien, met: Leonor Amaral (sopraan) Programma: onder andere Christmas songs, nummers uit The Sound of Music en werken van Tsjaikovski en Mozart

Cultuur
19 dec
Theo Maassen

In zijn tiende solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man.

Cultuur
20 dec
Hemels Festival

We moeten er nog niet aan denken, maar het koudefront is vanaf Antarctica alweer in aantocht. En natuurlijk gaan wij rond de kerst weer een heleboel hitte produceren in de Megatent! Hemels Festival - Winter Edition is back and here to stay!

Uitgaan
21 dec
Zoete Zin

Leeuwarden, maak je klaar voor het zoetste feestje van het land: Zoete Zin brengt de tropen naar Neushoorn! Al jaren zet dit dance-concept verschillende steden in vuur en vlam met de lekkerste Caribbean & Latin musica!

Uitgaan
1 van 3