Events

Events Leeuwarden Studiestad
15 nov
Verhalenavond

Een vervolg op de succesvolle avond tijdens het openingsweekend van Tryater en LF2018. Een avond met duizenden mensen op de been om elkaar te ontmoeten en met elkaar te luisteren naar verhalen. Verhalen in huiskamers, horeca, bedrijven musea en allerlei andere culturele instellingen provincie breed.

Cultuur
15 nov
Asteriks XL: Fresku + support

Asteriks presenteert een XL avond hiphop in Zalen Schaaf. Niemand minder dan Fresku zal dan oud en nieuw materiaal laten horen. Andere namen worden later aangekondigd.

Uitgaan
19 nov
AquaSonic (Between Music)

Wereldwijd fenomeen nu te zien in Leeuwarden Na ontelbare experimenten in samenwerking met diepzeeduikers, instrumentenmakers en wetenschappers hebben de muzikanten tien jaar gewerkt aan speciale onderwaterinstrumenten. En hebben ze hun techniek om onder water te kunnen zingen geperfectioneerd.

Cultuur
23 nov
R&B Exclusive ft. Broederliefde

This is it Leeuwarden! Broederliefde komt op zaterdag 23 Nov Club RED op z'n kop zetten!

Uitgaan
30 nov
Superstijl

Zin om gezellig met je vrienden en vriendinnen te dansen, maar hebben jullie een verschillende muzieksmaak? Superstijl ‘got your back’! Ieder kwartier stem jij op jouw stijl, om er daarna lekker op te dansen.

Uitgaan
07 dec
Tante Joke Karaoke Band

Nee, niet zomaar karaoke, maar karaoke 2.0 met de Tante Joke Karaoke Band! Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen. De Tante Joke Karaoke Band en dj's zetten Neushoorn vanavond op stelten!

Uitgaan
1 van 2