15 nov

Asteriks XL: Fresku + support

Asteriks presenteert een XL avond hiphop in Zalen Schaaf. Niemand minder dan Fresku zal dan oud en nieuw materiaal laten horen. Andere namen worden later aangekondigd.

Tijd & locatie
Zalen Schaaf - Leeuwarden
15-11-2019
20:00 uur
Meer info Bekijk website
More info

Sommige mensen zijn jaloersmakend creatief. Neem multitalent Fresku (Papiaments voor brutaal). Hij is rapper, cabaretier, acteur én programmamaker. Als rapper staat de veelzijdige artiest bekend om zijn intelligente persoonlijke en maatschappijkritische teksten, waarbij hij niet bang is om zichzelf kwetsbaar op te stellen.

Om en nabij tien jaar na zijn brutale uitnodiging Brief aan Kees (Kees de Koning, opperhoofd van hiphoplabel Top Notch) en het daaropvolgende debuutalbum is Fresku niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. Sterker nog, hij is nog altijd relevant en binnenkort is zijn nieuwe album een feit.

De tour met zijn theatervoorstelling Voordat het te laat is zit er weer op. De pet van cabaretier Fresku is gewisseld voor muzikant Fresku en hij is weer terug op het podium. Deze avond zal hij oud en nieuw materiaal ten gehore brengen dus maak je borst maar alvast nat, want het dak gaat er sowieso af in Zalen Schaaf!

Tickets voor deze show kosten 15,00 euro en zijn te koop bij King Kong Records en via onze website.