22 mei

De circulaire 11-stedentocht

Tijd & locatie
Beurs Leeuwarden
22-05-2019
19.45
More info

Campus Fryslân organiseert in samenwerking met Provincie Fryslân ‘De circulaire 11-stedentocht’, een reeks talkshows langs de elf steden waarin u kennismaakt met circulaire economie en duurzaamheid. Het startschot klinkt op woensdag 22 mei in de Beurs in Leeuwarden.

Tijdens deze eerste talkshow gaan host Wini Weidenaar en co-host prof. dr. Gjalt de Jong in gesprek met interessante gasten om te praten over hun bijdrage aan circulaire economie en wat er in de provincie al gebeurt op het gebied van duurzaamheid. Na afloop is er onder het genot van live muziek en een drankje volop de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Programma
19.45 – Inloop met Berend Riemersma (Friese singer-songwriter)
20.00 – Startschot door Sander de Rouwe (gedeputeerde) en Wiebe Wieling (voorzitter koninklijke vereniging De Friesche Elfsteden)
20.10 – Wat is circulaire economie? met prof. dr. Gjalt de Jong (hoogleraar Duurzaam Ondernemen in een Circulaire Economie) en Houkje Rijpstra (Circulair Friesland)
20.25 – Muziek door Berend Riemersma
20.35 – Waarom circulair meubilair? met Louise Cohen (architect en bedenker van de Upcycle collection) en Stephanie de Groot (manager Estafette)
20.50 – Circulaire/duurzame start-ups in Leeuwarden met Timo Vervoort (Searious Fish), Michiel de Groot (Fryslân fungies) en Anna van Nunen (Innofest)
21.15 – Napraten met een drankje, hapje en muziek

Dit evenement is gratis bij te wonen, in verband met een beperkt aantal plaatsen verzoeken we je wel een kaartje te reserveren.