10 aug

Into The Grave Afterparty: Alien Weaponry + Izegrim

Tijd & locatie
Neushoorn
10-08-2018
Deur 23:30 - Aanvang 00:30
Contact
Meer info Bekijk website
More info

Na het legendarische Into The Grave ben je natuurlijk nog lang niet klaar met headbangen. Gelukkig is er een vette gratis afterparty in Neushoorn!

Zodra de laatste tonen zijn uitgestorven op het Oldehoofsterkerkhof gaat het festival bij ons gewoon nog even door. Samen met Into The Grave organiseren we twee vette afterparties.

ALIEN WEAPONRY
Deze driekoppige metalband uit Nieuw-Zeeland is voornamelijk be├»nvloed door old-school thrash en hardcore, maar denk ook aan bands als Lamb Of God, Trivium, Subtract en System of a Down. Toch heeft de band zijn eigen kenmerkende thrash metalgeluid ontwikkeld, bestemd om in de komende eeuwen te blijven bestaan. Niet alleen op hun nieuwste album ‘TU’, die louter uitstekende recensies krijgt, maar ook live tijdens de afterparty-show laten ze zien waarom je nog lang van ze zult horen.

IZEGRIM
Nederlandse thrash metalband Izegrim draait al even mee en dat is terecht. Het female-fronted kwartet staat bekend om hun snelle riffs en strakke drums. Het meest in het oor springen de grunts van vocalist en bassist Marloes Voskuil. Na de zeer succesvolle langspeler ‘The Ferryman’s End’, komt Izegrim nu met hun EP getiteld ‘Beheaded By Trust’. De EP laat een hongerige band horen die verlangt naar een fel, smerig, rauw gevoel, en dat in een goed geproduceerd jasje. De pers is wereldwijd niets anders dan positief. Des te meer reden om de band te checken tijdens de Into the Grave Afterparty!