13 apr

Solar Run Challenge

Tijd & locatie
Intersport Luxen
13-04-2019
09:30 - 12:00
Contact
More info

Zaterdagochtend 13 april vindt de adidas Solar run challenge plaats bij Intersport Luxen. Heb jij zin in een sportieve ochtend? Meld je aan, registreer je op thesolarrun.com, connect met Strava en win fantastische prijzen!

Tijdens deze ochtend kun je de geheel vernieuwde Solar Drive testen tijdens een rondje hardlopen en maak je aan de hand van de challenge kans op leuke prijzen.
Elke kilometer is er een en draagt hieraan bij! De prijzen variƫren van startbewijzen voor marathons, adidas shirts of zelfs een geheel kledingpakket en als hoofdprijs.. deelname aan de Northern Light Run! Daarnaast zullen er op de avond zelf ook prijzen kunnen worden gewonnen, zoals de nieuwe Solar Drive (bij minimaal 25 deelnemers).

Ga jij de uitdaging aan?
Kom dan in je running outfit om 09:30 naar Intersport Luxen. De run is zowel geschikt voor ervaren als beginnende hardlopers. Je kan namelijk zelf bepalen hoeveel km je loopt! Aanmelden kan door middel van de volgende link http://bit.ly/2TDwFez of zet jezelf op aanwezig bij dit event.