24 jan

Tania Kross: Van Mozart tot Madonna

Tania Kross doet wat menigeen hoopt te doen: verbinden en ontdekken. ‘Van Mozart tot Madonna’ is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en een hedendaagse popkoningin. Een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek. Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen.

Tijd & locatie
Stadsschouwburg De Harmonie - Leeuwarden
24-01-2020
20:15 uur
Meer info Bekijk website
More info

Operazangeres Tania Kross is uitgegroeid tot publiekslieveling in de Nederlandse theaters. Haar wereldberoemde, warme mezzo zorgt in combinatie met haar ontwapenende persoonlijkheid voor een ongekende populariteit van haar voorstellingen. Bijzonder, want tot Tania bleef de klassieke muziek binnen de muren van concertzalen. Tania Kross zingt nu in de mooiste zalen van Nederland, en brengt ons op die manier in aanraking met muziek die we anders niet zo snel zouden horen. Muziek die haar eigen leven verrijkt, en nu ook het onze.

Van Mozart tot Madonna is een verrassende reis door de geschiedenis van achttiende-eeuwse wonderkinderen en hedendaagse popprinsessen; een muzikale ode aan hen die zich onsterfelijk maakten met hun prachtige muziek. Van Mozart tot Madonna is een hoogwaardige en unieke muzikale belevenis, samengesteld door Tania en haar ensemble van vrienden, allen stuk voor stuk topmusici.