23 mrt

Zuperstition

THIS IS FOR ALL THE BEAUTIFUL CLUBBERS!

Tijd & locatie
Club Hemmingway
23-03-2019
21.00 uur
Contact
More info

Het wachten is bijna voorbij! ¬† Maak je klaar om te dansen, je vrij te voelen, je te vermaken en een avond te verwachten die je nog nooit eerder in Leeuwarden hebt gezien. Met speciale dansers en een grote mix van techno, house disco en wat pop heb je een avond die je niet snel zult vergeten! Trek je gekste outfit aan! The doorbitches will check you out…. Zorg ervoor dat je je ticket krijgt!

Zuperstition streeft ernaar je nieuwe huis te zijn, een plek waar je jezelf kunt zijn, een veilige haven waar het niet uitmaakt wie je bent, wie je leuk vindt, hoe je je kleedt of wat voor moves je op de dansvloer maakt!

We proberen verschillende locaties in Leeuwarden om te vormen tot een dans- en ontmoetingsplek voor een publiek dat behoefte heeft aan vernieuwende, openminded ontmoetingen en vooral aan goede muziek #house #techno #pop #disco #andmanymore.
Een stap avond met exclusieve dansvloer. Het publiek dat Zuperstition bezoekt, is nieuwsgierig en heeft een open mindset over inclusiviteit en expressie. Dansen is onafscheidelijk voor het evenement. Moderne dansers, voguers en multi-sexy gogodancers zullen zich aan het publiek presenteren.

Zuperstition biedt artistieke en enigszins gekke entertainers een plek om te groeien. Studenten en externe organisaties krijgen de kans om zichzelf te ontwikkelen. Met deze doelen in het achterhoofd proberen we een brug te slaan tussen bewoners, studenten, de openminded-scene en het culturele leven in Leeuwarden.

TEASE – DANCE – RELEASE !