Inqubator

Student life De Kanselarij, Turfmarkt 11, Leeuwarden

de Hotspot voor Start-ups en professionals

Inqubator Leeuwarden is dé hotspot voor startups en professionals die een goed idee hebben voor een nieuw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een werkplek of een kantoor, je bent van harte welkom eens langs te komen voor een kennismaking. Ondernemers worden professioneel begeleid bij de ontwikkeling en de groei van hun bedrijf en krijgen onbeperkt toegang tot het netwerk. Onze partners vullen onze kennis en faciliteiten aan. Wij passen onze partnerships aan bij veranderingen in de markt en sluiten hierdoor aan bij de actuele en toekomstige behoeften van innovatieve startups.

Het onderscheidend vermogen van Inqubator Leeuwarden is de praktische aanpak, hands-on dienstverlening en flexibele huurmogelijkheden op een toplocatie in de binnenstad van Leeuwarden. We managen de ondernemingsbehoeftes van de starters persoonlijk en zijn betrokken, zelfs wanneer ondernemingen niet meer deelnemen aan het incubatortraject.

Deelnemers
Inqubator Leeuwarden heeft op dit moment 22 deelnemers, maar de community is veel groter. De community bestaat uit meer dan 50 deelnemers die nu en in het verleden iets met Inqubator te maken hebben gehad. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle deelnemende bedrijven, de Inqubator-activiteiten en het uitgebreide partnernetwerk.  Of nog beter, kom eens langs! Wie weet onderneem jij binnenkort dan ook vanuit Inqubator!

Inqubator Leeuwarden heeft twee vestigingen.
Je kunt ons op afspraak bezoeken op:

Kanselarij

Turfmarkt 11
8911 KS Leeuwarden
058-8458044
info@inqubator.nl