LEIP! Deluxe

De eerste twee dagen van LEIP! Deluxe waren fantastisch!!
Wij hebben het onwijs leuk gehad op de twee dag van de LEIP! Deluxe intro. Jullie ook? Hier een kleine impressie van de dag om nog even na te genieten!

Leeuwarden studenten introduceren LEIP! Deluxe

Het Leeuwarder Introductie Programma oftewel LEIP!, maar dan in een nieuw jasje. Vanaf zondag 26 augustus t/m donderdag 6 september wordt, na jaren LEIP! te hebben georganiseerd, voor het eerst gestart met LEIP! Deluxe. Ook dit jaar is het evenement een gezamenlijke introductie voor alle nieuwe HBO en WO studenten in Leeuwarden. Voor en door studenten.

Het evenement vindt, zoals altijd, plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Leeuwarden.  De oude vertrouwde onderdelen van LEIP!, zoals de intro en het LEIP! Festival, het grote feest onder de Oldehove zijn gebleven.

Wat is er dan Deluxe? Er zijn activiteiten aan de LEIP! weken toegevoegd, zoals op zondag 26 augustus de Grootste Stormbaan van de Wereld op de Oldehove. 400 meter aan luchtkussen aan elkaar, welke door de studenten veroverd moet worden. De straat ‘het Herenwaltje’ wordt omgetoverd tot “De Kortste Ontgroening van Nederland!” Zo zijn er nog een tal van activiteiten bij gekomen en dat is Deluxe! En je maakt natuurlijk kennis met vele nieuwe medestudenten en met de fantastische stad Leeuwarden.

Studenten/deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden op www.leip.nu. Ben jij niet meer eerste jaars en heb je zin in een Deluxe feestje? Wordt dan vrijwilliger. Kijk even op de site welke functie je het leukst lijkt en meld je aan.

Website
Facebook