LEIP! Deluxe

JOIN THE LEIP! MOVEMENT!

Leeuwarder Eerstejaars Introductie Periode, oftewel de Leip! Introductieweken komen er weer aan.
Op 14 juni wordt de nieuwe LEIP! Deluxe gelanceerd met een dik feest in Shooters Leeuwarden!

Lijkt het je nou tof om ook deel te zijn van de LEIP! crew of LEIP! hosts, schrijf je dan de 14e in om nieuwe studenten te helpen in de komende introductieperiode.

Be there! En mis niks van al het nieuws rondom de nieuwe introducties.

Leeuwarden studenten introduceren LEIP! Deluxe

Het Leeuwarder Introductie Programma oftewel LEIP!, maar dan in een nieuw jasje. Vanaf zondag 26 augustus t/m donderdag 6 september wordt, na jaren LEIP! te hebben georganiseerd, voor het eerst gestart met LEIP! Deluxe. Ook dit jaar is het evenement een gezamenlijke introductie voor alle nieuwe HBO en WO studenten in Leeuwarden. Voor en door studenten.

Het evenement vindt, zoals altijd, plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Leeuwarden.  De oude vertrouwde onderdelen van LEIP!, zoals LEIP! Cinema, de buitenbioscoop en het LEIP! Festival, het grote feest onder de Oldehove zijn gebleven.

Wat is er dan Deluxe? Er zijn activiteiten aan de LEIP! weken toegevoegd, zoals op zondag 26 augustus de Grootste Stormbaan van de Wereld op de Oldehove. 400 meter aan luchtkussen aan elkaar, welke door de studenten veroverd moet worden. De straat ‘het Herenwaltje’ wordt omgetoverd tot “De Kortste Ontgroening van Nederland!” Zo zijn er nog een tal van activiteiten bij gekomen en dat is Deluxe! En je maakt natuurlijk kennis met vele nieuwe medestudenten en met de fantastische stad Leeuwarden.

Studenten/deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden op www.leip.nu. Ben jij niet meer eerste jaars en heb je zin in een Deluxe feestje? Wordt dan vrijwilliger. Kijk even op de site welke functie je het leukst lijkt en meld je aan.

Website
Facebook