Belgische indierockband Intergalactic Lovers | Neushoorn

Student life 07-01-2018

LEEUWARDEN – Intergalactic Lovers uit België (donderdag 11 januari, 20:00 uur, Arena) maakt buitenaards goede indierock.

De oogst uit de indierockscene van onze zuiderburen overtreft ons al jaren en daarop is deze vierkoppige band geen uitzondering. De Lovers hebben al een behoorlijke reis achter de rug. In eigen land wonnen ze grote popprijzen en hun eerste twee albums zorgden voor nationaal en internationaal succes. Met het album ‘Exhale’ van afgelopen zomer weet de band zichzelf nog eens te overtreffen en klinken ze frisser dan ooit tevoren.

Tevens hebben ze de sfeer en energie van hun liveshows perfect weten te vatten op deze derde langspeler. Muzikaal laat de band een heerlijke mix van galmende gitaren en de urgentie van post-punkinvloeden horen. Hier overheen zingt zangeres Lara Chedraoui met dromerige, melancholische melodieën haar intieme en persoonlijke teksten. Voor Intergalactic Lovers is de reis nog lang niet ten einde en liefhebbers van bands als Interpol, Editors en The Cure mogen dit optreden zeker niet missen.