Costes komt naar Leeuwarden

Student life 09-02-2018

Nieuws van Suksawat

In het pand waar vroeger de V&D in zat, vind je vanaf juli 2018 modewinkel Costes. Daarmee wordt het een zusje van Zara, die in hetzelfde gebouw zit.

Costes is een modeketen die nog niet zo heel lang bestaat en toch knoeperthard groeit. In 2013 werd de eerste vestiging gestart en ondertussen hebben ze al een stuk of dertig winkels.

Je kunt er terecht voor je volledige garderobe, of je nou een jongetje bent of een meisje. We mogen uitkijken naar een heuse shopping experience in een strak vormgegeven winkel die een fijne feel-good uitstraling moet krijgen.

Net ietsje meer dan even snel een jurk uit de schappen trekken dus. Dat merk je ook aan het stukje persoonlijk advies en styling waardoor, zo wordt tenminste beloofd, je altijd naar buiten wandelt in de kleding die bij je past.

Verbouwen en opening Costes in juli

Het is alweer even geleden dat er iets in het pand zat. Ja, de ZARA zit er natuurlijk alweer een hele tijd, maar de andere helft van het gebouw is sinds februari 2016 leeg gebleven.

In mei gaat Costes de boel verbouwen, zodat ze in de eerste week van juli open kunnen gaan. Wat denk je, is het met die hele lifestyle experience een echte toevoeging voor de stad, of hebben we ondertussen genoeg mode?