PRIDE Leeuwarden 2018

Love, Freedom & Diversity

Well hello people! Wat een fantastische PRIDE Leeuwarden 2018 hebben we achter de rug. De dag die in het teken stond van onze stad waar je in alle veiligheid jezelf kunt zijn in alle kleuren van de regenboog.

We willen iedereen bedanken die mee heeft geholpen aan dit succes! De PRIDE ARMY; complete organisatie, het Fries Straat Festival, de PROUD PRIDE Supporters, de vrijwilligers, alle artiesten en alle bezoekers! Zonder jullie allemaal geen PRIDE Leeuwarden.

Om jullie alvast voor te bereiden op volgende jaar vind je alle after movies en foto’s in onderstaande links.

 

 

Hier onder vind je informatie over alle activiteiten, de organisatie en het verhaal achter PRIDE Leeuwarden. Klik op de link om verder te lezen.

Even in het kort | Na de eerste 3 edities onder de naam GayStraightParade gaan we verder onder de naam PRIDE Leeuwarden. Dat is makkelijker voor de rest van de wereld enneh… we zijn tenslotte hartstikke GRUTSK op alle Leeuwarders en iedereen die komt! Tijdens de PRIDE Leeuwarden 2018 willen wij meer aandacht genereren voor belangrijke thema’s als vrijheid, emancipatie, sociale en maatschappelijke gelijkheid en acceptatie voor alle genders. Samen te vatten als het vieren van liefde, vrijheid en diversiteit.