PRIDE Organisatie

Organisatie PRIDE Leeuwarden 2018

Leeuwarden Student City (a.k.a Leeuwarden Studiestad)

Waarschijnlijk omdat je op deze site bent terechtgekomen, heb je enig idee wie wij zijn en wat wij doen. Wij zijn een stichting, die zich inzet om het studentenleven in Leeuwarden zo optimaal, leuk en gezellig mogelijk te maken. We werken met een kleine, vaste kern en heel veel studenten. Zo organiseren we de leukste evenementen voor (en door) studenten, zorgen we voor je dagelijkse toevoer van zinnige en onzinnige informatie over het Leeuwarder Studentenleven maar ook Studenten Sport voor je dagelijkse fitspiration, sport natuurlijk en de fijnste sport events. LSC is een initiatief van de NHL Stenden Hogeschool, Van Hall Larenstein en RUG Campus Fryslan.

Vanuit LSC zijn Gretienne Struikmans, Ellen Seerden – Wagenaar, Caren Eelman en Talitha Broersma dagelijks druk bezig met de organisatie van PRIDE Leeuwarden. Grootste beweegreden van LSC om PRIDE te organiseren:  “Een veilige plek creëren voor elke inwoner en student in Leeuwarden om te zijn wie je bent”.

 

DIZZ Events

DIZZ is er voor iedereen die van iedereen houdt; jong, oud, homo, hetero, biseksueel, transgender of questioning. De organisatie ligt in handen van Chris Mustamu en Dennis Uygul en een team van enthousiaste medewerkers.  In het voormalig poppodium 058 (inmiddels Neushoorn) organiseerde Chris al een aantal jaren de“Pink Xplosion!”, feesten voor de gaycommunity. In 2012 sloot Dennis zich aan en DIZZ Events ontstond welke tot op heden furore maakt als hét gayfeest van Friesland.

De DIZZ feesten staan garant voor een blije, positieve sfeer en heerlijke DJ’s. Zo stonden onder andere Barry Paff en diva MayDay op eerdere edities in de line-up. Regelmatig wordt er een thema gekoppeld aan DIZZ, waar de bezoekers zich mee kunnen uitleven. LOVE EDITION, FRIGHT NIGHT, MASQUERADE of GAYS IN SPACE! om maar een paar leuke voorbeelden te noemen.

Sinds vorig jaar is de vaste locatie het fantastische Neushoorn, waar ze enthousiast en met open armen worden verwelkomd.  DIZZ vindt vier keer per jaar plaats, maar biedt daarnaast ook regelmatig andere leuke uitstapjes door samenwerkingen met shotjesbar Bebidas (DIZZ=BEBIDAS) en de GGD (SEX-Pubquiz). En voor de toekomst staan er nog andere hele leuke verrassingen in de planning. De eerstvolgende is nu PRIDE LEEUWARDEN waarop DIZZ erg trots is er deel van te mogen uitmaken.

 

 

 

NEUSHOORN

Neushoorn is een magische plek in het hart van Leeuwarden. Niet alleen voor een bruisende muziek-, dans- en filmcultuur, ook voor het ontwikkelen van talent. Wij zijn een open centrum voor zaken en ontspanning. Met twee concertzalen, café, oefen- en culturele productieruimtes, ruimtes voor workshops en beginnende ondernemers vindt iedereen uit de regio zijn of haar plek.

 

SPECIAAL BIERCAFE DE MARKIES

Menno Feenstra en Michelle Beerstra zijn echte bierliefhebbers en speciaalbier-kenners. Sinds 2005 zijn ze de trotse eigenaren van De Markies. In binnen- en buitenland struinen ze cafés af om bierspiratie op te doen. Zelfs op vakantie kunnen ze het niet laten speciaalbiercafés in te duiken.

En als souvenir nemen ze altijd wel een speciaalbiertje mee. Of enkele. De Markies is onder hun vleugels een gezellig speciaalbiercafé geworden met een intieme uitstraling. Achter de tap staat altijd een echte bier­kenner met de mooiste bier-verhalen. De Markies staat voor goede service met een warme glimlach. Want speciaal-bier smaakt pas echt lekker in een café, waar je je thuis voelt!

DOLLHOUSE

DOLLHOUSE is het huis waar jij je veilig kan voelen en jezelf kan ontdekken. Kom binnen en voel je vrij. In dit huis kan je zijn wie je bent. Leef in het moment, voel de liefde en wees jezelf. Laat je meeslepen in een avond vol entertainment en enter this new world of fun!

In elk huis bevinden zich verschillende ruimtes, die op ieder evenement op een unieke manier worden gecreëerd. DOLLHOUSE is het huis dat je stiekem nooit wilt verlaten. Je zult je voelen als een ‘pop’ in een poppenhuis tijdens DOLLHOUSE.

♥ For people with an open mind ♥

 

Bebida’s 

Bebida’s is in het Spaans naar het Nederlands vertaald ‘drankjes’. En Bebida’s is een waar toverparadijs op het gebied van dranken. Gemixed, geshaked of gelayerd. Kijk naar onze shotkaart en waan je een kind in een snoepwinkel. 150 verschillende shots in 150 verschillende smaken. Laagjes, vuur, kruiden, fruit, snoepjes, likeuren, siropen, sappen…. Whatever you like!

Precies dat is waar Bebida’s voor staat iedereen is welkom, wie je ook bent, wat je ook bent. Of je nou groen bent , blauw of paars iedereen is gelijk en moet het leuk hebben. Dat is de reden waarom Bebida’s zich heeft aangesloten bij de organisatie van PRIDE Leeuwarden.

 

COC Friesland komt op voor de belangen van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen en transgenders (LHBT’s). Wij zetten ons in voor gelijke rechten, emancipatie en sociale acceptatie van LHBT’s in Nederland en de Fryske Mienskip in het bijzonder.

 

COC Friesland is actief op tal van gebieden, zoals het geven van voorlichting op scholen en het organiseren van diverse activiteiten. COC Friesland staat voor belangenbehartiging, ontmoeting, debat en kennis delen.

 

COC Friesland

En dit jaar doen we ook mee met de Leeuwarden PRIDE. We varen mee met een boot gevuld met vrijwilligers, bezoekers en we hebben zelfs 2 V.I.P gasten, Anne Veenendaal en Gerda Tolk. Anne Veenendaal mocht dit jaar een oranje lintje ontvangen, omdat ze al meer dan 20 jaar actief is binnen Orpheus, een landelijke vereniging voor hulpverlening bij gevoelens van homo- of biseksualiteit in een heterorelatie. Gerda Tolk is voorlichtster bij COC Friesland en 85 jaar oud! Onvermoeid blijft ze de klassen voorlichten en vertelt verhalen uit hele andere tijden, die echt een eye-opener zijn voor het luisterend publiek.

 

Met onze boot tijdens de PRIDE gaan we stralend door de grachten want we zijn trots op wat we doen en op wie we zijn!

Melting Pot 

The Melting Pot is een LHBT+ gemeenschap vanuit de NHL Stenden Hogeschool, die gelijkheid en vrijheid bevordert onder alle studenten en medewerkers – onafhankelijk van seksuele voorkeur of geslacht.

 

The Melting Pot is an LGBT+ community from within NHL Stenden University enhancing equality and freedom amongst all students and employees – independent of their sexual orientation or gender.

#LeeuwardenStudentCity
 • Zoek de mystery bike 😏 Errrrrrgens in Leeuwarden is een mystery bike verstopt en als jij die vindt val je flink in de prijzen. Klaas van Ik rij bij Klaas fixt dan je rijexamen voor nop en betaalt een paar rijlessen voor je. Wat een eind baas, die Klaas Zo kan je extra snel in die waggie cruisen naar bijvoorbeeld de Mac ofzo. Kijk op de website voor de voorwaarden, good luck! www.ikrijbijklaas.nl
 • DO YOU FEEL ME?!😒 - WHO IS THIS?! #WHYALWAYSME #HEATWAVE #HOLIDAY
 • LEIP!😜 DE LEUKSTE INTRODUCTIETIJD VAN JE LEVEN! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Heb jij je al ingeschreven? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar! Link in bio! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LEIP!😜 THE BEST INTRODUCTION TO YOUR STUDENT LIFE IN LEEUWARDEN! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Have you applied?! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ There are still tickets available. Get your tickets now! Link in our bio!
 • Joe. Zijn we weer! Wij mogen 2 kaartjes weggeven voor het sfeervolle Nachtkijkers Filmfestival ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Heb jij zin om deze zomer een weekend lang te kamperen en in de open lucht films te kijken? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag dan degene met wie jij wel een weekend in een tentje wil liggen. 😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Yo! Listen up: we are allowed to give away 2 tickets to one of the most epic events of this summer: Nachtkijkers Filmfestival an outdoor cinema! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Do you feel like camping a weekend this summer and watching movies in the open air? #isthatevenaquestion ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tag someone you want to lie in a tent with a weekend long. 😉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • Heb jij altijd al het idee gehad dat er een Angelina Jolie/Brad Pitt in jou schuilt?🎥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kun jij je vrienden alles wijs maken zonder dat ze door hebben dat jij je lolbroek weer eens hebt aangetrokken? 😏 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dan moet je toch echt ff de tijd nemen om naar deze flyer te kijken. Try This at Tryater heeft een tof event na de zomervakantie! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Groetjes!
 • Als nieuwe student in Leeuwarden wil je de stad natuurlijk leren kennen. LEIP! laat je op een supersnelle manier kennismaken met alles wat ertoe doet voor jou als student. 👌🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ In groepjes de stad verkennen, sporten, buitenbioschoop, een toffe student walk met van alles te zien en natuurlijk in het nachtleven van Leeuwarden stappen.🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij zorgen ervoor dat jij je studententijd op een fantastische wijze gaat starten! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Je kan je nu aanmelden op: www.leip.nu ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LET'S GO!🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laat ons weten of jij aanwezig bent! https://www.facebook.com/events/452282545345358/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ As a new student in Leeuwarden you would like to know the city. LEIP! introduces you in a super fast way to everything that matters to you as a student.👌🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Explore the city in small groups, playing sports, a really awesome student walk, outdoor cinema and of course we will go check out the nightlife of Leeuwarden.🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We will ensure you that this will be the best way to start your days here in Leeuwarden! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You can now apply on: www.leip.nu ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LET'S GO!🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Let us know if you are joining! https://www.facebook.com/events/452282545345358/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • TICKET WIN ALERT 🚨 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij mogen maar liefst 10 tickets weggeven voor @hemelsfestival & @90’sXXL !😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vertel ons met wie, hoe, welk festival en waarom jij kans moet maken op deze tickets! Tofste reactie(s) worden verkozen tot winnaar(s)🤙🏽🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ — ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We can give away 10 tickets for Hemels Festival and 90’s XXL!😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tell us why, with whom, what festival and why you should win these tickets! Your comments must be amazeballs to win this prize. Aaaand go!🤙🏽🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #YOUAREWELCOME #YOUKNOWYOULOVEUS #LEEUWARDEN #MEDEMOGELIJKGEMAAKTDOORHEMELS90SXXL
 • WHUUUUTTTT. 🇳🇱 Daar is hij dan, de derde artiest van LEIP! XXX RUMAG Festival: BIZZEY! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Met deze tarzan achter de draaitafels wordt onze JUNGLE OF LOVE nog heter! 💃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇬🇧 There he is, the third artist of LEIP! XXX RUMAG Festival: BIZZEY! With this tarzan behind the decks our JUNGLE OF LOVE will be even hotter! 💃 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🐯🐼🦁🐻 TICKETS: https://eventix.shop/gbkd5c2w
 • Happy International week Students! 🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Vandaag start de International week in Leeuwarden op de NHL-Stenden. Super leuk en super handig! Ook wij beginnen vandaag met een nieuwe reeks van LionsTV - Practically Dutch! #1 DigID🇳🇱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laura staat voor je klaar om je alles te vertellen als nieuwe Internationale student die net begint. Wat moet je weten, wat moet je doen en wat moet je vooral NIET doen...🤔 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wij hopen dat het je helpt! Heb je vragen of juist topics die waar je nog vragen over hebt. Laat ons het weten!👇🏽 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ -- ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Happy International week Students! 🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Today the International week starts in Leeuwarden at the NHL-Stenden. Super fun and super handy! As of today we are also starting with a new series of LionsTV - Practically Dutch! #1 DigID 🇳🇱 Especially for Internationals. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Laura is ready to tell you everything you need to know as a new International student who is just starting out. What do you need to know, what should you do and what should you NOT do ... ... ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We hope it helps you! Do you have questions or topics that you still need to figure out? Let us know! 👇🏽FULL EPISODE ON YOUTUBE LEEUWARDENSTUDENTCITY ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • Speciaal voor alle relaxte filmliefhebbers organiseert Nachtkijkers een unieke, eenmalige pop-up! En wij mogen twee kaartjes weggeven!🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Info over het event: Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) verzamelen ze zich om 19:30 op het Zaailand, om van daaruit met z’n allen naar een nog geheime locatie te fietsen. Eenmaal daar aangekomen tref je alles wat je van Nachtkijkers kunt verwachten: een gezellig vuurtje, koud bier, muziek en natuurlijk een filmscherm waarop je gezamenlijk een super sfeervolle film gaat kijken. Welke film? Daar kan jij nog op stemmen! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https://www.facebook.com/events/292446654979805/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wil jij hierbij zijn? Laat dan weten in de comments waarom en met wie! De leukste, uniekste reactie wint twee kaarten!😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Especially for all laid-back film lovers, ‘Nachtkijkers’ is organizing a unique pop-up! And we can give away two tickets! 🎉 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Info about the event: On Thursday 30th of May they will gather at 19.30 on the Zaailand, to then cycle to a secret location. Once you are there, you'll find everything you can expect from Nachtkijkers: a cozy fire, cold beer, music and of course a movie screen on which you can watch a movie together. Which movie? You can still vote for the one you want! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ https://www.facebook.com/events/292446654979805/ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Do you want to be here? Then let us know in the comments why and with whom! The nicest, most unique reaction wins two cards! 😱 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
 • Daar zijn wij weer! Het zijn moeilijke weken in het leven van de studenten in Leeuwarden. Iris & Milou gingen de straat op en de scholen in om te horen hoe jullie hier mee omgaan + de dames hebben nog wat extra tips voor jullie! Ohja en Iris wou even aan mensen zitten. Dat helpt tegen stress zegt ze. Voor de hele video check ons YouTube kanaal! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Guess who's back? These last weeks have been quite stressful in the lives of the students of Leeuwarden. Iris & Milou went out to see how you guys cope during the exams and what you can do to relieve some stress. Sit back and enjoy! Check our YouTube channel for the video. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #LEEUWARDEN #NHLSTENDEN #HVHL #EXAMWEEK #STRESS #STUDENTLIFE #STRESSRELIEVE
 • FIRST ARTIST 🇳🇱 Daar is hij de dan, de bekendmaking van de eerste artiest op LEIP XXX RUMAG Festival: JOOST! Deze artiest en YouTuber uit Leeuwarden mag als eenhoorn niet ontbreken in onze JUNGLE OF LOVE! 🦄 ---- 🇬🇧 There it is, the first artist announcement for LEIP XXX RUMAG Festival: JOOST! This artist/YouTuber from Leeuwarden can’t NOT be in our JUNGLE OF LOVE as the beautiful unicorn he is! 🦄 🐯🐼🦁🐻 TICKETS: https://eventix.shop/gbkd5c2w
 • 🇳🇱 De kaartverkoop voor LEIP! XXX RUMAG Festival is begonnen! Voor maar 5 euro krijg je toegang tot onze JUNGLE OF LOVE… RAWR!🦁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Benieuwd welke DJ’s en artiesten deze jungle op z’n kop komen zetten? Zet jezelf op aanwezig in ons evenement en blijf zo op de hoogte van alle updates! ✅⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇬🇧 The ticket sale for LEIP! XXX RUMAG Festival has started! For just 5 Euro you get access to our JUNGLE OF LOVE… RAWR!🦁⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Do you want to know which artists will turn this jungle upside down? Follow our Facebook event and stay informed of all updates ✅ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🐯🐼🦁🐻⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ TICKETS: https://eventix.shop/gbkd5c2w
 • ❤ JUNGLE OF LOVE ❤ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇳🇱 LEIP! XXX RUMAG FESTIVAL is terug! Samen zullen we het nieuwe studiejaar beestachtig inluiden! Beestachtig? JA! Want op DONDERDAG 5 SEPTEMBER wordt het Oldehoofsterkerkhof omgetoverd tot een grote jungle! 🌳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Zien we jou daar? ⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 🇬🇧 LEIP! XXX RUMAG Festival is back! Together we will start the new school year like animals! Like animals? OH YES! On THURSDAY SEPTEMBER 5th Oldehoofsterkerkhof will be transformed into one hell of a jungle! 🌳 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Wil you be there? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ LINE-UP: TBA
 • PRIDE2019! 25.05.2019 Volg nu onze nieuwe pagina en blijf op de hoogte van alles wat jij moet weten over de pride! Winacties incomminggggg. 🤑 @prideleeuwarden — PRIDE 2019! 25.05.2019 Go and follow our new Instagram page for PRIDE2019! and keep up to date on everything you need to know about the pride. Win posts incommingggg. 🤑 #PRIDE #PRIDELEEUWARDEN #STUDENTLIFE #NHLSTENDEN #HVHL #RUGCAMPUS 🏳️‍🌈♥️ @prideleeuwarden
 • Wij hebben jou nodig! Voor de pride dit jaar willen we wat extra's doen, iets super tofs. Daarom zijn wij op zoek naar twee of drie gekleurde amfibi auto's. Heb jij een amfibievoertuig of ken jij iemand die er een heeft? Stuur ons een DM of tag ze hieronder!
 • Dear Monday, I want to break up. I’m seeing Tuesday and I’m dreaming about Friday. It’s not me. It’s you. 💔 #NHLSTENDEN #MONDAY #LEAVEMEALONE
 • LionsTV - 07 ONLINE! YouTube Chanel: leeuwardenstudentcity https://youtu.be/jS3QM0-CFNM
 • Het is weer maandag! Dat betekent dat het weekend weer voorbij is en dat er weer een nieuwe week voor de deur staat! Wie van je vrienden kan dit advies wel gebruiken? -- It's monday again! That means the weekend is over and that there is a new week around the corner! Who of your friends could use this advice?
 • Looking for Dutch & International students! Come and join our team! 🦁🖤 #LEEUWARDEN #STUDENTLIFE #NHLSTENDEN #LSC #RAWR #HVHL #RUG #WETSUS
Blijf op de hoogte

Met Martijn

 

Model, acteur en fabulous all the way. Socialite & Influencer, Met Martijn!

 

Evelien de Vries

I’m marching for that part of me that was once too afraid to march. And for all the people who can’t… I march to remember that i’m not just a me. I ‘m also a we. And we march with PRIDE.

# PRIDEVIRGIN 😉

 

Sebastiaan Velda

 

Sebastiaan Velda is een actief lid van de organisatie. Docent Nederlands op het VMBO en heeft er voor gezorgd dat er dit jaar maar liefst drie boten vol met scholieren meevaren tijdens de PRIDE Parade. Want ook scholen en scholieren staan open voor alles en iedereen. Meer zien van Sebastiaan? Check het filmpje hieronder