Studentensport Leeuwarden

Welkom bij Studentensport Leeuwarden

Allereerst goed bezig! Het feit dat je op welke manier dan ook op deze pagina terecht bent gekomen betekent dat je wil beginnen met sporten of nog beter; dat je dat al doet! Laten we eerst even vertellen wie wij zijn en wat we doen.

Studentensport is al meer dan 20 jaar een begrip onder studenten in Leeuwarden en zoals de naam al doet vermoeden, doen wij iets met sport en studenten. Heel goed sherlock! In de praktijk zijn wij de brug tussen deze twee woorden en faciliteren wij sportlessen, evenementen en zorgen wij ervoor dat de studenten tegen de meest lage tarieven kunnen sporten. Bij Studentensport kan je al voor €70,- per jaar onbeperkt meedoen met duizenden andere studenten!

 

Studentensport voor écht iedere student. 

Omdat wij heel lief en open minded zijn, maakt het ons geen bal uit of je nou MBO, HBO of WO studeert. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedere student de kans krijgt om te kunnen sporten en om te kunnen socializen met leeftijdsgenoten. Daarom kan je met elk opleidingsniveau bij ons terecht.

 

De sportpas

* Voor de afgestudeerde student geldt dit: tot 1 jaar na het afstuderen.
* De sportpas BASIC betaal je per jaar of per half jaar, dus niet per maand. 

GIVE ME ONE!

Waar krijg je die pas? Wil je een sportpas BASIC aanvragen vul dan nu gelijk het formulier in! Denk erom: ben je afgestudeerd, dan kan je nog 1 jaar een sportpas hebben.

De betaling van de basis sportpas kan aangevraagd worden per half jaar.

 

 

 

Voor een FITNESS sportpas ga je naar:

www.bewegingscentrumleeuwarden.nl/studenten-sportpas-fitness/

 

 

Show me the money

Het sportrooster tot zover: sportrooster. Denk er goed om: dit jaar is er een nieuwe ‘regel’. Voor een aantal sporten geldt een maximaal aantal (dit vind je terug op het sportrooster). Wanneer je deze sporten wilt beoefenen is het van belang dat jij je opgeeft voor deze sporten. Dit kan via ons kantoor in Rengers hal of via: sport@leeuwardenstudentcity.nl

 

 

Passen & prijzen
Sport & aanbod
Kortingen
Wie zijn wij?
Contact