Studentensport Leeuwarden

Welkom bij de vernieuwde pagina van Studentensport Leeuwarden

 

Op de pagina van Studentensport Leeuwarden vind jij alles wat je moet weten om fit te blijven tijdens jouw studietijd in Leeuwarden. Je wilt tijdens je studietijd in Leeuwarden natuurlijk wel je goddelijke lichaam in shape houden. Maar hoe doe je dat? En wat kost dat wel niet allemaal horen wij jou al denken. Je hoeft gelukkig niet meteen een crowdfundactie op te zetten, de prijs valt reuze mee!

Natuurlijk zegt elke sportschool dat ie de goedkoopste is, maar er is er maar één die dat echt kan zeggen: Studenten Sport Leeuwarden. Hier kun je onbeperkt sporten en fitnessen voor de laagste prijzen én fanatiek meedoen aan (sport)evenementen, competities en kampioenschappen. Heuj!

Wij hebben 2 varianten

  1. BASIC (voor de sportievelingen)
  2. FITNESS (voor de über sportieveling)

 

Sportpas Basic

  • Van badminton tot yoga
  • Meedoen aan competities
  • 39 ways to burn your burger

Met je sportpas basic kun je onbeperkt losgaan tijdens de sporten die Studentensport Leeuwarden aanbiedt en wel in de ultramoderne Sporthal Rengers. Wat voor sporten zijn er nog meer? Nou, onder andere: volleybal, power yoga, gladiator/crossfit, bbb, dodgeball, zaalvoetbal, kickboksen, steps, basketbal, heavy bag workout (klinkt heavy, is het ook) en nog veel meer. All you can sport voor € 70,- per collegejaar!

Sportpas Fitness

  • Fitnessen, spinnen of losgaan op muziek
  • Voor nog meer fitheid, activiteiten als: pilates, buikspierkwartier en spinning
  • Pik alle voordelen van Sportpas Basic ook nog mee

Move over, voetbal en korbal: fitness is de populairste sport van Nederland! Ja, ook onder studenten die hun bierbuik en onderkin proberen weg te trainen. Geen dag sporten overslaan? Go your gang! Je bent iedere dag van de week welkom in het Bewegingscentrum Leeuwarden (tegenover NHL Stenden hogeschool), waar je gebruik kunt maken van de meest geavanceerde apparaten. Nazweten kun je hier in de sauna’s. € 22,- p.m. of € 237,50 p.j.

 

GIVE ME ONE!

Waar krijg je die pas? Die linkt komt zo snel mogelijk hier te staan, wij zijn er mee bezig! Het sportseizoen is ten einde. Er wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van het nieuwe sportrooster.
Vanaf 1 augustus kun je je weer inschrijven voor de basispas. Voor meer informatie over fitnessmogelijkheden voor studenten kun je contact opnemen met Bewegingscentrum Leeuwarden, www.bewegingscentrumleeuwarden.nl.

 

39 ways to….

Studentensport Leeuwarden heeft 39 manieren voor jou om in een leuke en sociale omgeving fit te blijven, maar ook om te socializen. Wij van Studentensport Leeuwarden streven ernaar om jou plezier te laten ervaren, gezond te blijven en een leuke vriendenkring op te bouwen tijdens jouw studietijd in Leeuwarden.

 

 

Passen & prijzen
Sport & aanbod
Rooster
Evenementen
Wie zijn wij?
Contact