Studentensport Leeuwarden

Welkom bij Studentensport Leeuwarden

Allereerst goed bezig! Het feit dat je op welke manier dan ook op deze pagina terecht bent gekomen betekent dat je wil beginnen met sporten of nog beter; dat je dat al doet! Laten we eerst even vertellen wie wij zijn en wat we doen.

Studentensport is al meer dan 20 jaar een begrip onder studenten in Leeuwarden en zoals de naam al doet vermoeden, doen wij iets met sport en studenten. Heel goed sherlock! In de praktijk zijn wij de brug tussen deze twee woorden en faciliteren wij sportlessen, evenementen en zorgen wij ervoor dat de studenten tegen de meest lage tarieven kunnen sporten. Bij Studentensport kan je al voor €70,- per jaar onbeperkt
meedoen met duizenden andere studenten!

Studentensport voor écht iedere student. 

Omdat wij heel lief en open minded zijn, maakt het ons geen bal uit of je nou MBO, HBO of WO studeert. Wij vinden het vooral belangrijk dat iedere student de kans krijgt om te kunnen sporten en om te kunnen socializen met leeftijdsgenoten. Daarom kan je met elk opleidingsniveau bij ons terecht.

De sportpas

GIVE ME ONE!

Waar krijg je die pas? Op dit moment kun jij een sportpas aanvragen door een mail te sturen naar: sport@leeuwardenstudentcity.nl
In de mail zet je neer dat jij een sportbas BASIC wil of een FITNESS pas + persoonlijke gegevens als:

– naam
– geboortedatum
– e-mailadres
– telefoonnummer
– opleiding

Het sportseizoen is ten einde. Er wordt momenteel gewerkt aan de realisatie van het nieuwe sportrooster. Voor meer informatie over fitnessmogelijkheden voor studenten kun je contact opnemen met Bewegingscentrum Leeuwarden, www.bewegingscentrumleeuwarden.nl.

 

39 ways to….

Studentensport Leeuwarden heeft 39 manieren voor jou om in een leuke en sociale omgeving fit te blijven, maar ook om te socializen. Wij van Studentensport Leeuwarden streven ernaar om jou plezier te laten ervaren, gezond te blijven en een leuke vriendenkring op te bouwen tijdens jouw studietijd in Leeuwarden.

 

 

Passen & prijzen
Sport & aanbod
Rooster
Evenementen
Wie zijn wij?
Contact