Studentenwoningen Leeuwarden

Als je hier gaat studeren dan wil je natuurlijk een superleuke studentenwoning in Leeuwarden. Een onderbelicht gedeelte van je studietijd, terwijl het o-zo belangrijk is om een mooi (en betaalbaar) plekje te hebben waar je de afwas kan negeren en spijt kan hebben van je one night stands.

Een geschikte studentenkamer vinden

In tegenstelling tot andere steden is het relatief makkelijk om in Leeuwarden een studentenwoning te vinden. Een beetje gemiddelde kamer kun je zo tussen de 250 en 500 euro vinden. Sounds good toch, want zo houd je tenminste nog geld over voor alle andere leuke dingen in je studententijd.

Op tijd beginnen met het zoeken van een studentenwoning is handig. De beste spots zijn natuurlijk als eerste weg. De meeste studenten gaan gemiddeld zo’n 2 maanden vóór de start van het studiejaar al op zoek naar een kamer.

Aanbieders studentenwoningen Leeuwarden

Omdat wij je graag helpen hebben we hier een aantal links geplaatst naar handige websites om een woning te vinden. Let wel op! De websites bieden zowel particulier als commercieel aan en je moet zelf goed kijken naar de kwaliteit van de woonruimte. Klik hieronder op de blokken om de websites van de verschillende aanbieders van studentenwoningen te bekijken.

Facebook pagina Leeuwarden Housing Market
Kamers voor internationale studenten
Studio's op loopafstand van NHL-Stenden
Kamernet Leeuwarden
Rotsvast vastgoedbeheer
Student Rooms
Studio's Leeuwarden