Student Talent Network

Als uw bedrijf op zoek is naar jong talent!

Uw bedrijf in de picture onder de studenten? Dat is dit uw kans. Leeuwarden Student City biedt u de perfecte kans om zichtbaar te worden en te blijven middels ons platform Student Talent Network.

Laat uw bedrijf van een andere kant zien. Geen saaie vacatureteksten of stageopdrachten, maar maak van de mogelijkheid gebruik om te vertellen waarom studenten bij uw bedrijf de leukste bijbanen vinden. Trigger de studenten contact met u op te nemen.

Het belang van employer branding

Een positief (werkgevers) imago is van groot belang om de juiste medewerkers te hebben; geschikt voor hun functie en gemotiveerd om voor de organisatie te werken. 

Organisaties die investeren in employer branding hebben:
– Effectievere on-boarding; juiste mensen op de juiste plek
– Behoud van de huidige medewerkers 
– Lagere kosten (voor het werven van goede kandidaten hoeven minder inspanningen te worden verricht)

 

Veranderende focus employer branding

Er is de afgelopen jaren een verandering opgetreden in de focus van employer branding: het communiceren van de voordelen van een zakelijke deal, een verhaal over datgene waar een organisatie voor staat en gemeenschappelijke en gedeelde waarden. De centrale vraag bij recruitment is of mensen zichzelf en hun ambities willen verbinden aan de doelstellingen die een bedrijf heeft. Storytelling, content marketing en community management worden steeds crucialer, met een belangrijke plek voor de sociale media. Medewerkers krijgen daarbij als merkambassadeurs de hoofdrol in het uitdragen van het werkgeversverhaal. 


Kanalen

Leeuwarden Student City biedt bedrijven meerdere opties om studenten te bereiken, onder meer door middel van een geschreven pitch of een video-pitch. Leeuwarden Student City draagt zorg voor een kwalitatieve video waarbij volgens een vast, bij de marketingstrategie passend, format het bedrijf kan laten zien waar het voor staat. De video wordt op de website geplaatst en er wordt via social media en link-building bij onder meer de onderwijsinstellingen en overige partijen gedeeld. Uiteraard is het mogelijk om de video daarnaast ook via de eigen kanalen te verspreiden.

De video’s die gemaakt worden zijn, net zoals bij Leeuwarden Student City, nét even wat anders dan ‘normale’ bedrijfsvideo’s. De video’s hebben humor, zitten op het randje en hebben een knipoog. 

 

Hieronder een voorbeeld van een van onze eerste video’s voor het bedrijf Bourguignon.

Voor een overzicht van onze producten en een kostenplaatje klikt u hier

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Mail ons dan op stn@leeuwardenstudentcity.nl