Events

Events Leeuwarden Studiestad
15 jan
10.000 euro winnen om een korte film te maken

De Filmkick competitie van het Noordelijk Film Festival is weer geopend voor inzendingen. Filmmakers kunnen tot en met 12 maart hun eigen filmplan en script indienen om kans te maken op € 10.000,- prijzengeld. Wie de competitie wint, realiseert met dat prijzengeld nog dit jaar zijn of haar korte film en ziet deze vervolgens in wereldpremière gaan op het aankomende Noordelijk Film Festival van 11 t/m 15 november 2020 in Leeuwarden.

Cultuur
28 jan
Najib Amhali: Waar was ik?

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali. 'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. 'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf

Cultuur
04 feb
Holland Dance Festival presenteert Bow

Dans in Korea kent niet alleen een eeuwenlange traditie, Zuid-Korea heeft ook een van de meest levendige hedendaagse dansscenes ter wereld. Choreografe Jeon Misook is één van Zuid-Korea’s meest toonaangevende choreografen.

Cultuur
08 feb
Bierfestival Leeuwarden *Wintereditie*

Yes! Bierfestival Leeuwarden komt met een wintereditie. Dat de populariteit van speciaalbier behoorlijk in de lift zit bewijst het succes van Bierfestival Leeuwarden. De eerdere edities verkochten elke keer uit en daarom kan een extra wintereditie natuurlijk niet uitblijven.

Cultuur