Events

Events Leeuwarden Studiestad
23 jan
Under Pressure

Eigenhandig heeft het duo de druk tot grote hoogte opgevoerd. En daar willen ze het nu net over hebben in Under Pressure. Waarom moet alles altijd maar groter, rijker, succesvoller? Waarom is groei het enige wat telt in deze wereld? Hoe lang kan dat nog doorgaan? Wanneer is de druk domweg te hoog en knapt de ballon? Om hun kritiek op het neoliberale groeidenken kracht bij te zetten (en omdat ze ambities hebben) bedachten Moen en Noomen dat het goed zou zijn om Under Pressure in de grote schouwburgzalen te spelen. Grotezaalbespeler Het Zuidelijk Toneel wilde die uitdaging wel aangaan.

Uitgaan
24 jan
Purple Pilgrims

Purple Pilgrims is een Nieuw-Zeelands droom-pop duo bestaande uit multi-instrumentalisten, thuisproducenten én gezusters Valentine en Clementine Nixon.

Uitgaan
25 jan
Poke X Club Red Leeuwarden

Datum: 25 januari 2020 Tijd: 00:00 tot 05:00 (deuren sluiten om 03:00) Locatie: Club Red, Ruiterskwartier 91, 8911BR Leeuwarden Policy: 18+ zorg voor een geldig legitimatiebewijs. Tickets: www.red-room.nl/tickets

Uitgaan
31 jan
Do – Mijn kleine huis

De keuze om in haar moerstaal te zingen en dicht bij haar muzikale gevoel te blijven heeft DO geen windeieren gelegd. In het nieuwe theaterseizoen geven DO en haar muzikanten wederom een volledig akoestische show, gevuld met prachtig Nederlandstalig repertoire.

Uitgaan
01 feb
Jollove

Tijd voor African Beats! Jollove is terug in Leeuwarden en komt naar Neushoorn. Tijdens deze party warmen wij onszelf in de koude februari maand aan de lekkerste Afrikaanse muziek. Dans dus op Afrobeat uit alle windstreken van Afrika en ga met nieuwe energie naar huis!

Uitgaan
01 feb
Henkie T X Club RED

� INFO � Datum: 01 februari 2020 Tijd: 00:00 tot 05:00 (deuren sluiten om 03:00) Locatie: Club Red, Ruiterskwartier 91, 8911BR Leeuwarden Policy: 18+ zorg voor een geldig legitimatiebewijs. Tickets: www.red-room.nl/tickets

Uitgaan
1 van 2