Events

Events Leeuwarden Studiestad
15 jan
10.000 euro winnen om een korte film te maken

De Filmkick competitie van het Noordelijk Film Festival is weer geopend voor inzendingen. Filmmakers kunnen tot en met 12 maart hun eigen filmplan en script indienen om kans te maken op € 10.000,- prijzengeld. Wie de competitie wint, realiseert met dat prijzengeld nog dit jaar zijn of haar korte film en ziet deze vervolgens in wereldpremière gaan op het aankomende Noordelijk Film Festival van 11 t/m 15 november 2020 in Leeuwarden.

Cultuur
05 mrt
Business Lunch Talk

De Business Lunch Talk is een onderdeel van de collegetour van Sterk Fries Ondernemerschap langs Friese kennisinstellingen waarbij ze inspirerende ondernemers meenemen. Kortom: leren van ambitieuze en innovatieve ondernemers terwijl jij geniet van een gratis lunch!

Werken
18 mrt
Fuckup Nights

We horen al genoeg over hoe het wel moet, maar hoe handig is het om te weten hoe het níet moet? “Ik heb niet gefaald, ik heb gewoon 10.000 manieren gevonden die niet werken.”

Werken
26 mrt
Bloei! café

Verbinden, ervaren en beleven zijn de belangrijkste ingrediënten van een Bloei! café. We ontvangen burn-outers in een veilige, laagdrempelige en ook luchtige sfeer en nemen ze mee in elkaars verhalen en ervaringen. De cafés vinden ongeveer één keer per maand plaats op variërende locaties in Friesland. De gemiddelde groepsgrootte is tien personen. We starten plenair en splitsen vervolgens in kleinere groepen.

Lifestyle
17 apr
Joe Buck

Om Joe Buck kunnen we inmiddels niet meer heen. De singer-songwriter heeft namelijk een dikke hit met zijn single ‘The Way You Take Time’, die ook te horen is in de PLUS-commercial. Bovendien is ook llse DeLange helemaal weg van zijn heerlijke mix van pop en country. Tijdens de ‘White Roses Tour 2020’ staat het debuutalbum centraal en kun je veel nieuwe muziek verwachten.

Uitgaan
19 apr
KLM Urban Trail

Na twee geweldige edities keert op zondag 19 april het populaire evenement, de KLM Urban Trail Leeuwarden, terug met een vernieuwd parcours. De binnenstad van Leeuwarden vormt opnieuw het decor van dit spectaculaire evenement. De inschrijving voor de derde editie is vanaf vandaag geopend.

Sport
1 van 3