Student life
Netwerk Time to Connect
Meester P.J. Troelstraweg 147A 8919 AA Leeuwarden-plan route

Netwerk Time to Connect

Altijd al je eigen project op willen zetten met een maatschappelijk doel, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem! Netwerk Time to Connect helpt je graag met het zetten van de eerste stappen. Samen met jou denken ze na over waar jij warm en enthousiast van wordt, waar gaat jouw hart snellen van kloppen? Hoe zet je bijvoorbeeld een kinderclub op in je eigen wijk? Hoe organiseer je een ontbijt voor de buurt? Hoe regel je een bingo avond voor de 65-plussers? De opties zijn eindeloos en Netwerk Time to Connect kijkt graag met je mee.

Je mag je ook aanmelden met een groepje, het moet vooral gezellig en leuk zijn! Bij sommige opleidingen of studies mag je dit project gebruiken om je vrije studie uren in te vullen! Een win-win situatie. Als je het project hebt uitgevoerd, ontvang je een EuroPass certificaat, een mooie kroon op jouw project én een leuk item voor op je CV! De EuroPass is een in Europa erkend certificaat.

Hoe gaaf zou het zijn als jullie straks zélf een maatschappelijk project hebben opgezet? Dat je met een trots gevoel kunt terugkijken, dat je een dikke glimlach tovert op het gezicht van (kwetsbare) mensen uit de buurt? Supervet!

Naast het opzetten van je eigen project, biedt Time to Connect ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een maatjesproject. Hierbij geef je een klein beetje van je tijd en breng je wekelijks of tweewekelijks tijd door met een kwetsbare Leeuwarder. Samen geniet je van een kopje koffie in de stad, speel je een spelletje of maak je een gezellige wandeling. Kleine gebaren zoals deze kunnen een groot verschil maken in iemands leven.

Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje op www.netwerktimetoconnect.nl.