CultuurUitgaan
Pathé Leeuwarden
Ruiterskwartier 6a 8911 BH Leeuwarden-plan route

Pathé Leeuwarden

Zin in een gezellige filmavond of ben jij nou gewoon een echte filmliefhebber? Kom naar Pathé Leeuwarden! Deze hypermoderne bioscoop heeft alles: comfortabele Relax Seats, het beste beeld en geluid in alle zeven zalen.

Gevestigd in het centrum van Leeuwarden is een Pathé-bioscoop te vinden waar je heerlijk een avondje weg kan dompelen in de Pathé eigen relax seats. De Pathé bestaat uit 7 zalen en is 6 minuten lopen vanaf het station en gemakkelijk te bereiken met de fiets. Om jouw movie experience optimaal te maken kun je in de shop jouw ideale snack combo samen stellen voor tijdens de film.

In de shop kun je onder anderen een Starbucks koffie halen, maar ook is er de mogelijkheid om te genieten van een Fanta frozen, een Ola swirl of je kunt gebruik maken van de Cola freestyle. De popcorn, nacho’s en M&M’s mogen natuurlijk niet ontbreken en ook hierin is genoeg keuze!

Iedere maandag is er Student Day bij Pathé. Dit houdt in dat jij op vertoon van je studentenpas kan genieten van een leuke film naar keuze voor maar liefst € 9,- euro!  Alle voorwaarden kun je terug vinden op de site van Pathé.