Leeuwarden Student City!

Cultuur 26-02-2019

Leeuwarden is een prachtige stad. Meer en meer een studentenstad. Met meerdere hogescholen en een universiteitscampus wordt het steeds aantrekkelijker om in Leeuwarden te studeren.

Leeuwarden Student City verbindt onderwijs, politiek, cultuur, sport, studenten en bedrijfsleven waardoor er een aantrekkelijk klimaat ontstaat voor studenten uit binnen- en buitenland. Leeuwarden Student City organiseert aansprekende activiteiten en zet de stad daarmee op geheel eigen wijze steeds meer op de kaart. In 2018 is er ook veel gedaan op het gebied van marketing, om de studenten te attenderen op zowel Leeuwarden als onze organisatie. Middels een uitgebreide campagne waarbij offline én online middelen zijn ingezet hebben we alle leuke en interessante feiten verspreid.


De naam Leeuwarden Studiestad is vervangen door Leeuwarden Student City, en het beeldmerk van de leeuwenstaart werd een beeldmerk van de leeuwenkop. Niet alleen de naam en het logo zijn veranderd, er is ook vastgesteld waar Leeuwarden Student City nou precies voor staat en waar we ons voor gaan inzetten de komende jaren. Benieuwd naar onze ideeën? De deur staat open!