27-03-2024
LSV Inschrijvingen zijn geopend!

LSV INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

Het grootste studenten voetbaltoernooi van het noorden: LSV

Op 5 juni 2024 is het weer zover: het Leeuwarder Studentenkampioenschap Veldvoetbal! De inschrijvingen zijn nu geopend. Verzamel al je studentenvrienden, vorm een team en ga de strijd aan met de andere studententeams van Leeuwarden. Op woensdagmiddag, 5 juni, word er 7 tegen 7 gespeelt om uiteindelijk 2 teams tot winnaars te kronen. Eén winnend team in de categorie dames en één winnend team in de categorie heren gemengd.

 

Voetballen voor het leven

Inschrijfgeld terugverdienen, een nieuw voetbaltenue krijgen en geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding? Ga opzoek naar een sponsor! Dit jaar komt LSV samen in actie tegen kanker, dit jaar voetbal je voor het leven. Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek volgens KWF Kankerbestrijding om draait.

Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt. Eén op de twee Nederlanders wordt gediagnosticeerd met kanker. Kanker ontwricht je leven, of het nu gaat om je eigen strijd of die van een geliefde. Gelukkig kan KWF Kankerbestrijding de ziekte steeds beter behandelen. Mede dankzij de inzet van talloze donateurs, vrijwilligers en actievoerders is de 5-jaaroverlevingskans voor kankerpatiënten al gestegen naar 67%! 

Meedoen met LSV en voetballen voor het leven? Schrijf je nu in via Studenten Sport Leeuwarden!

Hulp nodig met het vinden van een sponsor? Mail naar lsv.toernooi@gmail.com