Veel belangstelling voor Topopleidingen en Ad’s NHL Stenden

Studeren 09-12-2019

Een aantal weken geleden was de eerste open dag van NHL Stenden. Ruim 8000 geïnteresseerden kwamen kijken bij NHL Stenden en dit is een recordaantal bezoekers voor NHL Stenden, die een top-3 notering heeft in de keuzegids HBO-2020!

Zaterdag 16 november was de opendag bij NHL Stenden. Tijdens de eerste open dag van het schooljaar kwamen ruim 8000 geïnteresseerden. Veel wisten de top-opleidingen ook te vinden en daarnaast hadden veel bezoekers hadden interesse in een tweejarige Associate Degree.

Patrick Bemelmans, academiedirecteur Communication & Creative Business: “Studiekiezers én ouders stellen vaak kritische vragen over de baankansen van onze opleidingen. Het is heel prettig dat ik ze dan kan geruststellen: onze nieuwe Ad-opleidingen zijn ontwikkeld samen met het werkveld en de mbo scholen. Dit zorgt ervoor dat onze studenten gewild zijn en vaak direct na hun opleiding aan het werk kunnen.”

De Associate Degree is een tweejarige praktijkgerichte studie en is erg aantrekkelijk voor mbo-ers. Deze studies zijn in samenwerking met de mbo-scholen en het bedrijfsleven ontwikkeld. Afgelopen jaar zijn er 12 studenten gestart en dit jaar is dat gegroeid naar 53 studenten. Met alle nieuwe studies meegerekend, maken de toekomstige studenten kennis met 150 studies op de verschillende locaties van NHL Stenden. 

Wil je weten hoe het is op de opleiding van jouw keuze bij NHL Stenden? Meld je dan aan voor hun proefstudeerdag op 12 december! Info & Aanmelden

Als je het originele artikel van NHL Stenden wilt lezen klik dan hier!