20-11-2023
Bezoek Explore the North 24 t/m 26 november
Oldehoofsterkerkhof 68911 DH Leeuwarden-plan route

Ontdek het Noorden op Explore the North Festival!

Studenten opgelet! Van 24 november tot en met 26 november verandert Leeuwarden zich tot een magische plek waar kunst, muziek en cultuur samenkomen tijdens Explore the North Festival. Dit is dé kans om de schoonheid van het Noorden te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Muzikale Ontdekkingsreis: Geniet van een mix van muziekgenres op verschillende podia in de sfeervolle binnenstad. Van intieme singer-songwriters tot energieke indiebands, ontdek bekende namen en opkomend talent voor een unieke festivalervaring.

Kunst en Cultuur: Dompel je onder in hedendaagse kunst en culturele expressie. Ontmoet kunstenaars, bezoek tentoonstellingen en laat je verrassen door performances op unieke locaties in de stad.

Magische Locaties: Leeuwarden komt tot leven als betoverend decor. Verlies jezelf in historische gebouwen, intieme steegjes en geniet van de unieke festivalvibe.

Studentvriendelijk: Voordelige tickets voor studenten, zodat jij en je vrienden zonder zorgen kunnen genieten van dit geweldige festival. Mis de kans niet om nieuwe mensen te ontmoeten, te genieten van geweldige muziek en je horizon te verbreden met kunst en cultuur.

Reserveer nu je tickets en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door het Noorden!

Studententickets voor maar €20
Meer informatie vind je hier: explore-the-north.nl/nl