24-08-2023
Lancering van de nieuwe website

LEIP! Week 2023 gaat vandaag van start - maar er is meer nieuws! 

Of je nu net begint aan je mbo-avontuur of je promotieonderzoek, vandaag staan wij klaar om nieuwe studenten te verwelkomen in Leeuwarden tijdens LEIP! Week 2023. Terwijl het academische jaar officieel pas begint op 4 september, hebben wij bij LSC nog meer nieuws:

Check onze nieuwe trailer! 

Benieuwd naar wat Leeuwarden te bieden heeft? Bekijk onze nieuwe trailer die de eindeloze mogelijkheden in Leeuwarden laat zien. 

Trailer Leeuwarden Student City

Onze nieuwe website

Om de gebruikerservaring te verbeteren, hebben we onze online platforms vernieuwd. Na www.leip.nu (in mei 2023) is nu www.leeuwardenstudentcity.nl aan de beurt. Neem een kijkje en klik door alles heen op de website en vertel ons wat je ervan vindt! Ook Studentensport Leeuwarden krijgt een metamorfose, maar daarover binnenkort meer.

Heb je interessante studentenkortingen? Doe mee!

We zijn op zoek naar studentendeals om te delen met studenten op de website en social media kanalen. Heb jij een aanbieding die je wilt promoten? Stuur ons een e-mail op info@leeuwardenstudentcity.nl. Wie weet krijgt jouw actie een plekje op onze vernieuwde website.

Benieuwd naar LEIP! Week 2023: dagelijkse updates zijn te vinden op onze social mediakanalen: https://www.instagram.com/leipleeuwarden/ https://www.tiktok.com/@leipleeuwarden

Aan alle studenten, docenten en medewerkers van onderwijsinstellingen: we wensen jullie een fijn studiejaar 2023-2024 toe!