NHL Stenden
Rengerslaan 8-108917 DD Leeuwarden-plan route

NHL Stenden Hogeschool is een levenslustige hogeschool: ruim 25.000 studenten, meer dan 100 opleidingen, meer dan 2.200 medewerkers en een kleine 50 lectoraten. Een krachtige hogeschool, mét oog voor jou als student. Kortom, NHL Stenden Hogeschool is dé plek waar kennis en innovatie samenkomen en onderwijs en werkveld elkaar sterker maken. NHL Stenden. Grensverleggend.

Door je grenzen te verleggen bereik je meer. Daarom dagen onze docenten je iedere dag uit je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Deze ontdekkingsreis overstijgt de grenzen van je opleiding. Je doet namelijk ook kennis op bij andere opleidingen en zelfs buiten de muren van onze hogeschool. Onze campussen vind je in Noord-Nederland en in het buitenland. Van Leeuwarden tot Zuid-Afrika; de wereld ligt aan je voeten. Dé kennismaking met jouw toekomstige werkveld

Waar je ook bent, je gaat in kleine teams van studenten, docenten en onderzoekers aan de slag met real-life vraagstukken. Je toetst ideeën in de praktijk, zodat je zeker weet dat ze ook echt werken. Dit doe je samen met mensen van binnen en buiten je opleiding, voor zowel regionale, nationale als internationale opdrachtgevers. Dat is de beste kennismaking met je toekomstige werkveld. De wereld vraagt om lef en initiatief

Bij ons word je een ondernemende en vindingrijke professional, die durft te denken én te doen. Je ontwikkelt je eigen kijk op de wereld en komt met innovatieve oplossingen. Dat is de kracht van NHL Stenden; in een wereld die vraagt om lef en initiatief, maak jij straks het onmogelijke mogelijk!

  • Internationale focus: NHL Stenden Leeuwarden biedt studenten talloze mogelijkheden om internationale ervaring op te doen via uitwisselingsprogramma's, stages in het buitenland en internationale studieroutes.
  • Praktijkgericht onderwijs: NHL Stenden Leeuwarden legt de nadruk op praktijkgericht leren, waarbij studenten betrokken worden bij real-life projecten en stages om waardevolle hands-on ervaring op te doen.
  • Sterke banden met het bedrijfsleven: Dankzij nauwe samenwerkingen met het bedrijfsleven hebben studenten van NHL Stenden Leeuwarden toegang tot waardevolle netwerkmogelijkheden, gastcolleges en stages bij gerenommeerde bedrijven.
  • Innovatieve faciliteiten: NHL Stenden Leeuwarden investeert voortdurend in moderne faciliteiten en technologieën om studenten een optimale leeromgeving te bieden, waaronder state-of-the-art laboratoria en innovatieve leer- en werkruimtes.
  • Persoonlijke begeleiding en support: NHL Stenden Leeuwarden hecht veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Studenten worden ondersteund door ervaren docenten en studieadviseurs, die hen helpen bij studiekeuzes en het behalen van hun academische doelen.