SV Huize Bacchus
Ruiterskwartier 103A8911 BR Leeuwarden-plan route

Bedoeld voor: hbo
In het kort: Het organiseren van evenementen staat voorop.
Opgericht: 2017

Wij zijn Huize Bacchus, een van de jongste studentenverenigingen in Leeuwarden.

Ons verhaal begint met een groep vrienden die graag bij een vereniging wilden, maar niet wilden voldoen aan ontgroeningen en andere verplichtingen. Ze besloten het heft in eigen hand te nemen en richtten een vereniging op voor alle HBO en WO opleidingen, met hun eigen filosofie als drijfveer.

Wat 'Bacchus' bijzonder maakt is dat het voelt als een grote groep vrienden, met ruimte voor iedereen. Ons hoofddoel is om samen herinneringen te maken die iedereen zijn hele leven blijft vertellen. Dit willen wij bereiken door middel van een breed aanbod aan activiteiten met onder andere themafeesten, kroegentochten, een jaarlijks gala en een weekend weg. Wil je kennismaken met de vereniging? Dan ben je altijd welkom om ons te vergezellen bij een traditioneel avondje poolen in de Big Ben of in onze favoriete kroeg Shooters!

Huize Bacchus heeft veel leden van allerlei studies in Leeuwarden en er staat altijd wel iemand klaar om jou te ondersteunen in je studententijd. Heb je moeite met een bepaald studie onderwerp of heb je behoefte aan gezelligheid in je vrije tijd? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!