Open dagen HBO en Masters in Leeuwarden

Maak kennis met Leeuwarden! Ontdekken welke opleidingen je kunt volgen in Leeuwarden? De sfeer proeven bij de hogescholen en universiteiten? Kom naar de open dagen van NHL Stenden, Van Hall Larenstein en Campus Fryslân!

NHL Stenden

NHL Stenden Hogeschool biedt meer dan honderd heel diverse opleidingen. Op open dagen kun je voorlichtingen volgen, informatie krijgen van docenten en ervaringen horen van studenten. Heb je nog geen idee wat je wilt studeren? Dan is het Studiekeuzeplein ideaal. Je kunt er je mogelijkheden verkennen, een studiekeuzetest doen of persoonlijk advies krijgen.

Van Hall Larenstein

Bij Van Hall Larenstein kun je een groot aantal opleidingen volgen binnen thema’s als voeding, dier, milieu, water, groene leefomgeving en internationale handel. Op open dagen kun je een beeld van de school, de docenten, de opleidingen, het onderzoek dat je kan doen en je werk in de toekomst. Dat maakt kiezen straks een stuk makkelijker!

Campus Fryslân

Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân is een unieke faculteit gevestigd in Leeuwarden.
Info over RuG Campus Fryslân

Hieronder zijn alle reeds geplande voorlichtingsevenementen te vinden. Specifieke informatie over één van de voorlichtingsevenementen vind je door op het evenement te klikken.

De volgende open dag is op 29 oktober. Ook zijn er allerlei dagen dat je kan ‘proefstuderen’, a.k.a student for a day. Check voor alle dagen de website.

Leeuwarden Student City

Welke opleiding in Leeuwarden je ook kiest, je komt terecht in een hele leuke studentenstad! Op deze website kun je alvast een indruk krijgen van het studentenleven, het kameraanbod, de sportmogelijkheden en de culturele hotspots.