Studentensport Leeuwarden

Welkom! Wat leuk dat je er bent. Ben jij klaar om die big biceps te krijgen? Lekker sociaal te doen en nieuwe studenten te ontmoeten? Of kijk je er naar uit om gewoon heerlijk fit te blijven? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Bij Studentensport Leeuwarden kun je als student (mbo - promovendi) terecht om tegen een gereduceerd tarief te sporten. Sporten is ook samenkomen. Ben je nieuw in Leeuwarden en wil je op een laagdrempelige manier andere studenten ontmoeten, dan kan dat bij ons. Naast dat je veel sociale contacten maakt, faciliteren wij sportlessen en evenementen en zorgen we ervoor dat studenten tegen de meest lage tarieven kunnen sporten. Wij vinden het belangrijk dat iedere student de kans krijgt om te kunnen sporten. Bij Studentensport kun je al voor € 85,- per jaar onbeperkt sporten.

De prijzen

Het lidmaatschap is € 85,- voor 12 maanden. Hiermee kan je alle sporten van Studentensport Leeuwarden beoefenen en krijg je korting op fitness bij Bewegingscentrum Leeuwarden en verschillende andere sportverenigingen. Ben jij hier alleen voor een minor, of wil jij simpelweg geen lidmaatschap van 12 maanden dan kan je ook kiezen voor het lidmaatschap van 6 maanden voor €50,-.

Kortingen en acties

Goed om te weten dat wanneer jij een lidmaatschap bij Studentensport Leeuwarden hebt dat jij ook recht hebt op ontzettend veel kortingen. Welke dit zijn vind je onder het kopje kortingen. Geen lid en wil je een keer een les proberen? Dat kan! Mail naar sport@leeuwardenstudentcity.nl met de les en de datum. Na bevestiging van ons kun je gratis een les uitproberen!