Badminton
Dammelaan8917 Leeuwarden-plan route

Badminton is een snelle en opwindende racketsport die zich afspeelt in een zaal. Bij Studentensport Leeuwarden ben je van harte welkom, ongeacht je niveau. Of je nu wilt kennismaken met de sport of al veel ervaring hebt, bij ons kun je terecht. We bieden trainingen aan waarbij de focus ligt op het verbeteren van techniek en tactiek, en er is voldoende gelegenheid om wedstrijdjes te spelen.

Badminton is een sport die zowel kracht, snelheid als behendigheid vereist. Tijdens de trainingen leer je essentiële vaardigheden, zoals het slaan van smashes, clears en drops, evenals het verbeteren van je voetenwerk en reactievermogen. Of je nu wilt werken aan je techniek of gewoon plezier wilt hebben met medestudenten, badminton biedt een geweldige mogelijkheid om actief bezig te zijn.

Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, badminton is een sport die zowel uitdagend als leuk is. Kom langs bij Studentensport Leeuwarden en ontdek de opwinding en vaardigheden van deze fantastische racketsport. We verwelkomen je graag op de baan!

De badmintontraining vindt plaats op de volgende tijden en locatie:
Tijd: Dinsdag 20.00 - 22.00 uur
Locatie: Rengershal Leeuwarden