Boksen
Dammelaan8917 Leeuwarden-plan route

Bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om de uitdagende en krachtige sport van boksen te beoefenen. Boksen is niet alleen een fysieke sport, maar ook een geweldige manier om je mentale kracht en discipline te ontwikkelen.

Onze bokstrainingen vinden plaats in de Sporthal Rengers. Onder begeleiding van ervaren bokstrainers leer je de basistechnieken van het boksen, zoals stoten, verdedigen, voetwerk en conditietraining. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan bokssparring en combinaties.

Boksen biedt tal van voordelen, waaronder het vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie. Het helpt ook bij het verbeteren van je zelfvertrouwen, discipline en stressvermindering.

De bokstraining vindt plaats op de volgende tijd en locatie:
Tijd: Maandag 17.00 – 18.30 uur
Locatie: Rengershal Leeuwarden

Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een ervaren bokser die zijn of haar vaardigheden wil verfijnen, Studentensport Leeuwarden biedt de juiste omgeving en begeleiding. Kom langs en ontdek de opwinding en voldoening van het boksen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je doelen te bereiken!