HIT-training
Dammelaan8917 Leeuwarden-plan route

HIT (High Intensity Training) is een effectieve en efficiënte manier om je conditie te verbeteren, je sportprestaties te verhogen en je vetverbranding te stimuleren. Het is misschien wel de meest effectieve methode om je stofwisseling te versnellen. Bij Studentensport Leeuwarden bieden we HIT-trainingen aan voor iedereen met ervaring in sporten.

Tijdens een HIT-training worden er korte, intensieve oefeningen uitgevoerd met minimale rustperiodes tussen de oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je hartslag omhoog gaat en je spieren hard moeten werken. Het resultaat is een verbetering van je uithoudingsvermogen, kracht en algehele fitheid.

De HIT-training bij Studentensport Leeuwarden vindt plaats op:
Tijd: Donderdag 19.00 - 20.00 uur
Locatie: Rengerslaan Leeuwarden

Het is wenselijk dat je een eigen warming-up doet voordat je aan de les begint, zodat je goed voorbereid bent op de intensieve training.

Of je nu je fitheid naar een hoger niveau wilt tillen, je sportprestaties wilt verbeteren of je stofwisseling wilt versnellen, HIT-training is een geweldige keuze. Kom langs en ervaar de krachtige en uitdagende workout van onze HIT-trainingen. We zien je graag op de trainingsvloer!