Survivalrun
Butlan 48926 XH Leeuwarden-plan route

Bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om de avontuurlijke en uitdagende sport van survivalrun, bootcamp of outdoor fitness te ervaren. Survivalrun combineert verschillende outdoorvaardigheden, zoals klimmen, abseilen, touwklimmen en oriëntatie, om je fysieke en mentale kracht te testen.

Onze sportsessies vinden plaats bij Copini Buitensport. Hier krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren instructeurs uitdagende hindernisparcoursen te overwinnen en jezelf te pushen buiten je comfortzone.

De buitensportactiviteiten zijn geschikt voor avonturiers van alle niveaus, van beginners tot ervaren beoefenaars. Je zult werken aan het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van je klimvaardigheden en het vergroten van je uithoudingsvermogen.

Prijzen: 10-strippenkaart nu met 50% korting, voor slechts € 37,50 (normaal € 75,-). De strippenkaart is 6 maanden geldig.
Tijden:
Locatie: Copini Buitensport, Butlan 4
Website: https://www.copinibuitensport.nl/

Kom langs en ervaar de spanning en uitdaging van het het buitensporten. We kijken ernaar uit om samen met jou de grenzen te verleggen en te genieten van de natuurlijke omgeving bij Copini Buitensport!!