YOGA
Rengerslaan 18917 DD Leeuwarden-plan route

Yoga is een eeuwenoude discipline die gericht is op het bevorderen van fysieke gezondheid, mentale rust en spiritueel welzijn. Bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om de voordelen van yoga te ervaren.
Yoga combineert lichaamshoudingen (asana's), ademhalingstechnieken (pranayama), meditatie en ontspanningsoefeningen om een holistische benadering van gezondheid en welzijn te creëren. Tijdens de yogasessies leer je bewust te bewegen, diep te ademen en je geest te kalmeren.

Yoga is geschikt voor mensen van alle fitnessniveaus en kan helpen bij het verbeteren van flexibiliteit, kracht, balans en houding. Daarnaast bevordert yoga ook ontspanning, stressvermindering en het vergroten van je lichaamsbewustzijn.

Bij Studentensport Leeuwarden organiseren we yogasessies onder begeleiding van ervaren yogadocenten. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze yogalessen bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en tot rust kunt komen.

Prijzen: gratis i.c.m. een sportpas Plus
Tijden: kijk voor actuele tijden op de website van Bewegingscentrum Leeuwarden
Locatie: Bewegingscentrum Leeuwarden
Website: https://bewegingscentrumleeuwarden.nl/

Kom en doe mee met onze yogasessies om je lichaam en geest in balans te brengen. Ontdek de helende kracht van yoga en ervaar de innerlijke rust en vitaliteit die het kan bieden. We kijken ernaar uit om samen met jou deze reis naar welzijn te maken.