Zeilen
Butlan 28926 XH Leeuwarden-plan route

Prijzen: € 75,-
Locatie: Zeilschool Propsma, Bûtlân 2, 8926 XH Leeuwarden

Zeilen is een prachtige sport en ook bij Studentensport Leeuwarden bieden we je de mogelijkheid om deze unieke ervaring te beleven. We zeilen in valken, met maximaal vier personen per boot. Houd er rekening mee dat zeilen een seizoensgebonden sport is en niet het hele jaar door kan worden beoefend.

Als je wilt genieten van de schoonheid van Friesland vanaf het water, je zeilvaardigheden wilt ontwikkelen of verbeteren, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze studentenzeillessen. Tijdens deze lessen krijg je de kans om te leren zeilen onder begeleiding van ervaren instructeurs.
De kosten voor de zeillessen bedragen €75 per persoon voor alle vijf lessen, op vertoon van je sportpas. Wil je deelnemen? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar sport@leeuwardenstudentcity.nl.

Kom en ontdek de vreugde van zeilen, geniet van de rust van het water en de sensatie van de wind in je zeilen. Schrijf je in voor onze zeillessen en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op het prachtige Friese wateren!

Het formulier kon niet verzonden wordenHet formulier is verzonden